top of page

 

Het consult zal ongeveer een half uur in beslag nemen. U wordt verzocht 10 minuten voor aanvang van het consult aanwezig te zijn zodat u even rustig kunt zitten. Dit is belangrijk voor de polsdiagnose.
U wordt verzocht onderstaande richtlijnen in acht te nemen. Deze voorbereidingen gelden voor elk volgend consult opnieuw.
Omdat voeding en gedrag grote invloed hebben op uw lichamelijke en psychische conditie wordt u geadviseerd:

 

 


Neemt u geen vitaminepreparaten, zure dranken zoals sinaasappelsap, bietjes of andere etenswaren die de kleur van uw urine kunnen beïnvloeden. Indien u reguliere medicijnen gebruikt, kunt u daarmee gewoon doorgaan. Vertel dan wel aan amchi Lobsang welke medicijnen u slikt of neem ze mee om te laten zien.

 

 


Drink weinig of geen koffie of alcohol en eet geen sterk gekruid voedsel. Vermijd extreme fysieke en mentale activiteiten en streef naar een goede nachtrust.

 

1-2 dagen voor het consult
Voorbereiding
De dag vóór het consult
De dag van het consult
tibet medicine, amchi lobsang

Vang uw ochtendurine op in een doorzichtig glazen potje. Om te voorkomen dat de urine verontreinigt en daardoor van kleur verandert, is het belangrijk dat het potje goed schoon is. Urine diagnose is een belangrijk onderdeel van het consult. Probeer op de dag van het consult niet te zwaar te ontbijten en/of lunchen. Drink bij voorkeur op deze dag geen koffie of zwarte thee (kruidenthee mag wel).


De prijs van het consult bedraagt €55. De kosten van de kruiden zijn gemiddeld ongeveer €28,00 tot €56,00 per maand.

Aangezien wij geen pinautomaat hebben, wilt u zo vriendelijk zijn contant te betalen?

 


Mocht u verhinderd zijn de afspraak na te komen, geeft u dit dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk twee dagen vóór het consult telefonisch door. Zo niet, dan zullen de kosten van het consult toch in rekening worden gebracht.

Kosten - €53,75
Afzegging
bottom of page