top of page

RoutebeschrijvingMet de auto

Vanuit het zuiden kunt u via de A15 en/of de A50 de snelweg A12 (voorbij Arnhem) volgen in de richting Utrecht.

Vanaf de A1 en het noorden neemt u de A30 (afslag Barneveld) richting Ede of de A50 richting Arnhem.
Vanaf de A30 of de A50 neemt u de snelweg A12 richting Ede en Wageningen.

Vanaf de A12 (Utrecht-Arnhem) neemt u afslag Ede/Wageningen (afslag nr. 24) en houdt u richting Ede aan. U rijdt onder het winkelcentrum De Stadspoort door. Vervolgens neemt u de eerste afslag links, vóór het groene BP-station. Volg de bocht naar links. (Aan uw rechterhand ziet u de ingang van het ziekenhuis De Gelderse Vallei.) Neem na de bocht de eerste straat links. Dit is de De Gasperisingel.

 

Met de auto
Voor de praktijk zijn parkeerplaatsen. Let op dat u niet op de invalidenparkeerplaats gaat staan. Indien u voor de praktijk geen parkeerplaats kunt vinden, kunt u parkeren in de parkeergarage bij het ziekenhuis De Gelderse Vallei. U kunt ook de De Gasperisingel verder uitrijden tot u uitkomt bij een T-splitsing, vervolgens naar links en bij de rotonde naar links (of over de brug en dan weer links) kunt u gratis parkeren bij het winkelcentrum De Stadspoort.

 

Openbaar vervoer​
Bij station Ede-Wageningen kunt u vanaf het busstation bus 1, of 303 nemen. Als u vanaf de treinen naar beneden loopt, sla dan rechtsaf voor bussen. Stapt u uit bij halte Stadspoort. Voor bus 303 is dit één halte na het ziekenhuis De Gelderse Vallei. Loop de weg een stukje terug, steek de straat over en loop de Dubçeksingel in (bij bus 1 hoeft u de straat niet over te steken). Deze straat loopt vanzelf over in de De Gasperisingel. Nummer 18 is aan uw linkerhand.​

 

 

 

 

 

 

 

Terugweg

Vanaf halte Stadspoort kunt u elk kwartier bus 303 naar station Ede-Wageningen nemen.​

Screen Shot 2019-11-03 at 20.25.08.png

Raadpleeg de routebeschrijving van Ede-Wageningen naar de praktijk op NS app of 9292 app. Er zijn bepaalde wijzigingen in het busnummer. Het nieuwe busnummer is 303.

bottom of page